ยังกูส

ยังกูส เป็นโปเกมอนที่แยบยลคล้ายกับพังพอน มันถูกปกคลุมไปด้วยขนสีน้ำตาลมีแถบสีเหลืองที่ด้านหลังและด้านล่าง มันมีหูสั้นโค้งมนที่ด้านข้างของหัวจมูกสั้นที่มีจมูกสีชมพูและปากขนาดใหญ่ที่เต็มไปด้วยฟันแหลม ด้วยกรงเล็บสีดำสามขาบนทั้งสี่ขาของเขาแม้จะมีความยาว แต่ยูงโกะมีลำตัวหนาและมีหางแบนและมีผมยาวในตอนท้าย

ยูงฮูมีความกระหายที่ไม่รู้จักพอและหิวอยู่เสมอ ร่างกายส่วนใหญ่ถูกครอบงำโดยกระเพาะอาหารและสามารถย่อยอาหารได้อย่างรวดเร็ว ฟันที่แข็งแรงของมันช่วยให้มันสามารถบดขยี้และบริโภควัตถุที่ยากที่สุด โปเกมอนตัวนี้เดินผ่านผืนดินเพื่อค้นหาอาหารจนกว่าพลังงานจะหมด อย่างไรก็ตามมีความเชื่อกันว่า Yungoos ตัดสินใจเลือกดินแดนของเขาโดยคำนึงถึงความปลอดภัยเพื่อให้สามารถพังทลายลงได้ทุกที่โดยไม่ต้องกลัว [1] โปเกมอนนี้ไม่ได้มีถิ่นกำเนิดในภูมิภาค Alola และนำเข้าที่นั่น

ยังกูส

ยังกูส

Young Goose is an ingenious Pokémon similar to Mongoose. It is covered with brown fur with a yellow stripe on the back and bottom. It has short, rounded ears on the side of the head, short nose with a pink nose and a large mouth full of pointed teeth. With three black legs on all four of his legs, despite their length But Yungko has a thick body and a flat tail and long hair at the end.

Yung Hoo always has an insatiable appetite and is always hungry. Most bodies are dominated by the stomach and are able to digest food quickly. Its strong teeth allow it to crush and consume the hardest objects. This Pokémon walks through the ground looking for food until the energy runs out. However, it is believed that Yungoos decided to choose his territory with security in mind so that it could collapse anywhere without fear. [1] This Pokémon was not native to the Alola region and imported there.

a short snout with a pink nose, and a large mouth full of pointed teeth. There are three black claws on each of its four short legs. Despite its length, Yungoos is thick bodied and has a wide, flat tail with longer fur on the tip.

ขอบคุณข้อมูลเพิ่มเติมจาก : Google.

อาบุริบอน

อิวันโกะ

รูเกากาน

ใส่ความเห็น