เดกะกูส

เดกะกูส เป็นโปเกมอนยาวคล้ายกับพังพอน ในขณะที่มันเคลื่อนไหวทั้งสี่มันสามารถยืนบนขาหลังด้วยมือของมันล็อคที่ด้านหลังของมันคล้ายกับมนุษย์ เสื้อคลุมส่วนใหญ่ของมันเป็นสีน้ำตาลและมีด้านล่างสีเหลืองยื่นออกมาเหนือหางของมัน มันมีแถบสีเหลืองเพิ่มเติมที่เริ่มต้นที่หน้าผากและสิ้นสุดระหว่างไหล่ของมัน มีกลุ่มขนอยู่ใกล้กับไหล่สะโพกและรอบโคนหาง กลุ่มเหล่านี้รวมกับด้านล่างสีเหลืองของพวกเขาสร้างความประทับใจของเพชรที่เปิด หูของมันกลมมีแผลเล็ก ๆ และตั้งอยู่ที่ด้านข้างของศีรษะ มันมีจมูกสั้นจมูกสีชมพูปากใหญ่เต็มไปด้วยฟันแหลมดวงตาเกือบจะซ่อนอยู่ใต้แถบสีเหลืองและมีขนสีเหลืองกระจุกบนคาง ด้วยกรงเล็บสีดำสามขาบนทั้งสี่ขาของเขาแม้จะมีความยาวของมันกัมชูก็มีลำตัวหนาและหางแบนและมีผมยาวอยู่ที่ปลาย

Gumshoos ตามล่าอย่างอดทนรอเส้นทางการเดินทางที่รู้จักกันดีของเหยื่อและจับเหยื่อเมื่อเหยื่อผู้ต้องสงสัยมา เนื่องจากบุคลิกภาพที่แข็งแกร่งและความสามารถในการทนต่อความหิวโหยมากพวกเขาสามารถรอเป็นเวลานานโดยไม่กิน [1] เหยื่อที่พวกเขาชื่นชอบคือ Rattata และ Raticate แต่เนื่องจาก Gumshoos เป็นเวลากลางวันพวกเขาจึงไม่ค่อยพบ เมื่อพระอาทิตย์ตกดินความแรงของโปเกมอนนี้จะสิ้นสุดลงและมันจะหลับไปในที่ที่มันยืน มันไม่ได้มาจาก Alola และถูกนำไปดูแลการระบาดของ Rattata

เดกะกูส

เดกะกูส

Dekagus is a long Pokémon similar to Mongoose. As it moves on all four, it can stand on its hind legs with its hands locked on its back, similar to a human. Most of its coat is brown and has a yellow bottom protruding above its tail. It has an additional yellow stripe that starts at the forehead and ends between its shoulders. There are hair groups near the shoulders, hips and around the base of the tail. These groups combined with their yellow bottom create the impression of an open diamond. Its ears are round, have small blisters and are located on the side of the head. It has a short nose, pink nose, big mouth full of pointed teeth, its eyes are almost hidden under the yellow stripe and there is a yellow fur on the chin. With three black claws on all four of his legs, despite its length, Kamshu has a thick body and a flat tail and long hair at the ends.

Gumshoos hunted passively, waiting for the victim’s well-known travel route and catching the prey when the suspect’s prey came. Due to their strong personality and their ability to withstand extreme hunger, they can wait for a long time without eating. [1] Their favorite victims are Rattata and Raticate, but because Gumshoos is daytime, they are rarely found. When the sun sets, the strength of this Pokémon ends and it will fall asleep where it stands. It wasn’t from Alola and was taken to guard the Rattata outbreak.

ขอบคุณข้อมูลเพิ่มเติมจาก : Google.

อาบุริบอน

อิวันโกะ

รูเกากาน

ใส่ความเห็น