คุวากาน่อน

คุวากาน่อน เป็นโปเกมอนเหมือนด้วงที่มีขากรรไกรล่างขนาดใหญ่ ใบหน้าสีส้มเล็ก ๆ มีดวงตาหุ่นยนต์สีเหลืองและถูกปกคลุมด้วยกระดองสีน้ำเงิน ขากรรไกรล่างยื่นออกมาจากหมวกกันน็อกนี้ พวกเขาเป็นสีฟ้าบนพื้นผิวด้านในและสีเหลืองบนพื้นผิวด้านนอก ที่ฐานของขากรรไกรล่างแต่ละอันมีขนาดใหญ่และภายในเต็มไปด้วยหนามแหลมสั้น ร่างกายเป็นสีดำและแบ่งออกเป็นสามส่วนโดยแหวนสีเหลือง สองส่วนสุดท้ายมีจุดสีเหลืองในแต่ละด้าน ด้านหลังของมันมีปีกกว้างแบนคู่หนึ่งที่โปร่งใสพร้อมกับปีกสีน้ำเงิน มันมีสี่ขา ขาหน้ามีสองกรงเล็บในขณะที่คู่หลังมีเพียงอันเดียว

คุวากาน่อน ผลิตกระแสไฟฟ้าโดยใช้อวัยวะในช่องท้องและถูกควบคุมโดยกรามขนาดใหญ่เพื่อยิงลำแสงไฟฟ้าที่ทรงพลังเมื่อคว้า Charjabug ที่ขาสามารถใช้เป็นแบตเตอรี่เสริมได้ วิธีนี้ทำให้สามารถทำการโจมตีที่ทรงพลังได้ อย่างไรก็ตามในระหว่างการต่อสู้ทางอากาศที่รุนแรงมันจะปล่อย Charjabug เพื่อทำให้ตัวเองเบาขึ้นและเคลื่อนที่ได้มากขึ้น มันเป็นนักบินที่มีความเชี่ยวชาญด้านการแสดงผาดโผนเช่น tailspins และ turn turn แม้ว่ามันจะสานผ่านสิ่งกีดขวางของกิ่งไม้ที่ซับซ้อนในป่า [1] เป็นที่รู้กันว่ามีการแข่งขันกับ Pinsir และ Heracross ดังที่แสดงในอะนิเมะ มันชอบดื่มน้ำจากต้นไม้

คุวากาน่อน

Vikavolt is a beetle-like Pokémon with a large mandible. The tiny orange face has yellow robot eyes and is covered with a blue carapace. The lower jaw protrudes from this helmet. They are blue on the inner surface and yellow on the outer surface. At the base of each lower jaw is a large and full of short spines. The body is black and is divided into three parts by a yellow ring. The last two parts have yellow spots on each side. Its back has a pair of wide, flat, transparent wings with a blue wing. It has four legs. The front legs have two claws, while the back pair has only one.

Vikavolt produces electricity using an abdominal organ and is controlled by a large jaw to shoot a powerful electric beam. When grabbed, Charjabug on the leg can be used as an extra battery. This method makes it possible to perform powerful attacks. However, during intense air battles, it will release Charjabug to make himself lighter and more mobile. It is a pilot with expertise in acrobatics such as tailspins and turn turn, although it can weave through the obstruction of a complex tree branch in the forest. [1] It is known that it competes with Pinsir and Heracross as shown in Ama. Anime He likes to drink water from trees.

ขอบคุณข้อมูลเพิ่มเติมจาก : Google.

อาบุริบอน

อิวันโกะ

รูเกากาน

ใส่ความเห็น