อาบูลี่

Cutiefly (ญี่ปุ่น: アブリー อาบูลี่ ) เป็น Bug / Fairy Pokémonสองประเภทที่เปิดตัวใน Generation VII มันพัฒนาเป็น Ribombee เริ่มต้นที่ระดับ 25

อาบูลี่ Cutiefly เป็นโปเกมอนตัวเล็ก ๆ ที่มีปีกที่ค่อนข้างใหญ่ มันมีลำตัวสีเหลืองซีดมีใบหน้าและหางสีขาว มันมีดวงตาขนาดใหญ่ที่มีจุดคล้ายพิกเซลอยู่ในนั้นงวงสีน้ำตาลยาวและกระจุกโปร่งแสงขนาดเล็กสองอันบนหัวของมันคล้ายกับหนวด

มันมีปีกสีขาวแบน ๆ กว้าง ๆ มีห่วงสีน้ำตาลแต้มไปทางด้านล่าง อยู่ระหว่างปีกของมันเป็นกระจุกขนสีขาว มันมีสี่ขา Spindly กับเท้ากลม

Cutiefly สามารถตรวจจับรัศมีของสิ่งมีชีวิตเช่นพืชผู้คนและโปเกมอน มันใช้ความสามารถนี้ในการทำนายการเคลื่อนไหวของคู่ต่อสู้ มันรวบรวมน้ำหวานและเกสรจากดอกไม้ซึ่งพบได้ตามสีและความสว่างของรัศมีของพวกเขา

อย่างไรก็ตามเมื่อสิ่งมีชีวิตมีความตื่นเต้นรัศมีของมันคล้ายดอกไม้บานเต็ม เป็นผลให้ Cutiefly มีแนวโน้มที่จะรวบรวมสิ่งมีชีวิตที่รู้สึกอารมณ์รุนแรง โปเกมอนนี้สามารถพบได้ในทุ่งนาและทุ่งหญ้า แต่บางครั้งก็ถูกดึงดูดไปยังเมืองหรืออาคารด้วยอารมณ์ของสิ่งมีชีวิต

ชอบน้ำหวานและละอองเกสรดอกไม้บ่อยครั้งที่มันเข้าปะทะกับ Butterfree เหนืออาหาร Spinarak และ Pineco เป็นสัตว์นักล่าตามธรรมชาติของ Cutiefly

อาบูลี่
อาบูลี่

อาบูลี่

Cutiefly (Japanese: ア ブ リ ー Abuly) is two types of Bug / Fairy Pokémon released in Generation VII. It develops as a Ribombee starting at level 25.

Cutiefly is a small Pokémon with a fairly large wing. It has a pale yellow body, white face and tail. It has large eyes with pixel-like spots in it. The long brown turkey and two small translucent clusters on its head resemble tentacles.

It has a wide, white wing and a brown ring spreading to the bottom. Between his wings is a tuft of white feathers. It has four legs. Spindly with round feet.

Cutiefly can detect the aura of living things such as plants, people and Pokemon. It uses this ability to predict opponent movements. It collects nectar and pollen from flowers which can be found according to the color and brightness of their aura.

However, when a creature is excited, its radius resembles a full flower. As a result, Cutiefly tends to gather creatures with intense emotions. This Pokémon can be found in the fields and meadows. But sometimes attracted to the city or buildings with the emotions of the living things

Like nectar and pollen, they often clash with Butterfree over food. Spinarak and Pineco are Cutiefly’s natural predators.

ขอบคุณข้อมูลเพิ่มเติมจาก : Google.

อาบุริบอน

อิวันโกะ

รูเกากาน

ใส่ความเห็น