รูเกากาน

Lycanroc (ญี่ปุ่น: ルガルガン รูเกากาน ) เป็นโปเกมอนประเภทร็อคที่เปิดตัวใน Generation VII มันวิวัฒนาการมาจาก Rockruff เริ่มต้นที่ระดับ 25 รูปแบบที่ใช้ในการพัฒนาขึ้นอยู่กับเกมที่มีการพัฒนามา

  • ในโปเกมอนซันและอัลตร้าซันร็อครัฟฟ์วิวัฒนาการในรูปแบบไลคราแคนตอนเที่ยงเมื่อปรับระดับในวันนั้น
  • ในโปเกมอนมูนและอัลตร้ามูนร็อครัฟฟ์วิวัฒนาการเป็น Lycanroc เที่ยงคืนเมื่อปรับระดับขึ้นในเวลากลางคืน
  • ในโปเกมอน Ultra Sun และ Ultra Moon Rockruff พร้อม Own Tempo วิวัฒนาการเป็น Dusk Form Lycanroc ตั้งแต่เวลา 17.00 น. ถึง 17.55 น. ในเวลาในเกม

Lycanroc เป็นโปเกมอนสุนัขคล้ายกับหมาป่า มันมีสามรูปแบบที่เป็นไปได้: แบบเที่ยงวันแบบเที่ยงคืนและค่ำแบบ สองรูปแบบแรกได้รับอิทธิพลจาก Solgaleo และ Lunala เมื่ออาบน้ำในพลังงานแสงอาทิตย์หรือพลังงานดวงจันทร์

ในรูปแบบของเที่ยงวัน Lycanroc คล้ายกับหมาป่าสีน้ำตาลอ่อนสี่เท่า มันมีจุดอ่อนสีขาวที่ยื่นออกไปรอบ ๆ ปากกระบอกปืนและดวงตาในรูปแบบเหมือนหน้ากาก มันมีหูแหลมที่มีปลายสีน้ำตาลเข้มและสีชมพูภายในตาสีฟ้าขนาดใหญ่และจมูกสามเหลี่ยมสีน้ำตาลเข้ม มีเขี้ยวแหลมสี่คมอยู่ในปากของมันมีสองตัวที่ขากรรไกรบนและอีกอันอยู่ที่ล่าง

รูเกากาน
รูเกากาน

รูเกากาน

Lycanroc (Japanese: ル ガ ル ガ ン Lugarugan) is a rock-type Pokémon released in Generation VII. It evolved from Rockruff, beginning at level 25. The development style depends on the game being developed.

  • In Pokémon Sun and Ultra Sun Rockruff, the evolution of the Lycracan form at midday when leveled on that day.
  • In Pokemon Moon and Ultra Moon Rock Ruff, evolve into Midnight Lycanroc when leveling up at night.
  • In Pokémon Ultra Sun and Ultra Moon Rockruff with Own Tempo evolve into Dusk Form Lycanroc from 17.00 hrs. To 17.55 hrs. In game time.

Lycanroc is a dog-like Pokémon similar to a wolf. There are three possible forms: Midday, Midnight, and Twilight. The first two forms are influenced by Solgaleo and Lunala when bathing in solar or moon energy.

In the form of Midday Lycanroc resembles a light brown wolf quadrupled. It has white weakness that protrudes around the muzzle and eyes in the form of a mask. It has pointed ears with dark brown tips and pink inside, large blue eyes and dark brown triangular nose. With four sharp fangs in his mouth, two on his upper jaw and one on the bottom.

ขอบคุณข้อมูลเพิ่มเติมจาก : Google.

โยวาชิ

ฮิโดอิเดะ

โดฮิโดอิเดะ