รารันเทส

Lurantis (ญี่ปุ่น: ラランテス รารันเทส ) เป็นโปเกมอนประเภทหญ้าที่เปิดตัวใน Generation VII มันวิวัฒนาการมาจาก Fomantis เมื่อเพิ่มระดับในวันที่เริ่มต้นที่ระดับ 34

รารันเทส Lurantis เป็นโปเกมอนคล้ายพืชที่มีลักษณะคล้ายแมลง หัวครึ่งบนเป็นสีชมพูอ่อนในขณะที่ครึ่งล่างเป็นสีขาว มันมีตาสีแดงอ่อนและเสาอากาศสีเขียวสองอันมีก้อนสีเขียวเล็ก ๆ อยู่ระหว่างพวกเขา

มีสี่ส่วนขยายที่ครึ่งบนของหัว: สองส่วนที่มีปลายสีแดงที่มีลักษณะคล้ายกับหูและอีกอันอยู่ด้านข้างพร้อมกับปลายสีขาวที่คล้ายกับผมที่มีสไตล์ มันมีลำตัวสีชมพูอ่อนมีส่วนขยายเหมือนกระโปรงรอบเอวและหน้าท้องและคอสีเขียว

แขนบางสีขาวของมันจบลงด้วยเคียวสีแดงขนาดใหญ่ที่มีสีขาวตามขอบด้านล่างและเล็บสีเขียวที่ปลาย มีขาตั้งลายทางแนวตั้งสีชมพูและสีแดงซึ่งมีขนาดเล็กเท้าสีเขียวแหลม

การระบายสีและรูปร่างของลำตัวและแขนของ Lurantis ทำให้ดูเหมือนสวมชุดแขนยาวในขณะที่ขาของมันคล้ายกับกางเกง อวัยวะที่มีปีกสีแดงสี่ปีกงอกขึ้นมาจากด้านหลังปลายแต่ละอันมีสีขาว

รารันเทส
รารันเทส

Lurantis (Japanese: ラ ラ ン テ ス Lalantes) is a grass-type Pokémon that was released in Generation VII. It evolved from Fomantis when it was increased to levels starting at level 34.

Lurantis is a plant-like Pokémon that resembles an insect. The top half of the head is light pink while the bottom half is white. It has light red eyes and two green antennas, with a small green lump between them.

There are four extensions at the top half of the head: two parts with a red tip that looks like the ears and another on the side, along with the white tip that resembles a stylish hair. It has a light pink torso with extensions like a skirt around the waist and a green belly and neck.

Its white thin arm ends with a large red sickle with white along the bottom edge and green nails at the end. There are vertical stripes, pink and red, which are small, pointed green feet.

The coloring and shape of the body and arms of Lurantis make it look like wearing a long-sleeved dress while its legs resemble pants. The organs that had four red wings sprouted from behind, each with a white tip.

ขอบคุณข้อมูลเพิ่มเติมจาก : Google

เนมาชู

มาเชโดะ

ยาโทโมริ