คิเทรุกุมะ

คิเทรุกุมะ Bewear (ญี่ปุ่น: キテルグマ Kiteruguma) เป็นโปเกมอนประเภท Normal / Fighting สองรูปแบบที่เปิดตัวใน Generation VII มันวิวัฒนาการมาจาก Stufful เริ่มต้นที่ระดับ 27 Bewear เป็นโปเกมอนสีดำและสีชมพูที่คล้ายกับหมีสองเท้า ขาและด้านหน้าของลำตัวมีสีดำในขณะที่หัวหลังและหางเป็นสีชมพู

ด้านบนของหัวเป็นแถบสีขาวมีขนสองขนที่ปลายแต่ละด้าน เครื่องหมายสีขาวนี้ให้ลักษณะของการสวมใส่ที่คาดศีรษะที่มีหูหมีตกแต่ง มันมีปากกระบอกปืนสั้นสีขาวจมูกสีดำสามเหลี่ยมและดวงตาสีดำสองตา

มีอุ้งเท้าสีชมพูด้านหน้าอุ้งเท้าประกอบด้วยฝ่ามือและสามแผ่นดิจิตอล อุ้งเท้าหลังมีแผ่นอิเล็กทรอนิกสีขาวสามแผ่นที่ด้านหน้า มีหางสั้นมีวงแหวนสีชมพูเข้ม

แม้ว่า คิเทรุกุมะ Bewear อาจดูเป็นมิตร แต่จริงๆแล้วมันเป็นโปเกมอนที่อันตรายมาก – แม้จะถือว่าเป็นโปเกมอนที่อันตรายที่สุดใน Alola มันจะต้องไม่ถูกเข้าหาอย่างประมาทแม้ว่าจะเป็นเพียงแค่แกว่งแขนไปรอบ ๆ ในแบบที่เป็นมิตรเพราะนี่จะใช้เป็นคำเตือน

มันแสดงให้เห็นถึงความรักด้วยการโอบกอดด้วยความรัก แต่กอดมันมีพลังที่เหลือเชื่อ ครูฝึกของโปเกมอนนี้จะต้องสอนวิธีควบคุมตัวเองเมื่อแสดงความรัก

คิเทรุกุมะ
คิเทรุกุมะ

Bewear (Japanese: キ テ ル グ マ Kiteruguma) is two Normal / Fighting Pokémon types released in Generation VII. It evolved from Stufful starting at level 27. Bewear is a black and pink Pokémon that resembles a two-legged bear. The legs and front of the body are black while the head, back and tail are pink.

The top of the head is a white stripe with two feathers at each end. This white mark gives the appearance of wearing a headband with decorative bear ears. It has a short muzzle, white nose, black triangle, and two black eyes.

There is a pink paw in the front, the paw consists of a palm and three digital pads. The back paw has three white electronic plates on the front. Has a short tail with a dark pink ring

Although Bewear may look friendly But it’s actually a very dangerous Pokémon – although it is considered the most dangerous Pokémon in Alola, it mustn’t be carelessly approached, even if it’s just swinging its arms around in a friendly way, because this will be used as A warning

It shows love by embracing it with love. But hugging it has incredible power This Pokemon trainer must teach you how to control yourself when showing love.

ขอบคุณข้อมูลเพิ่มเติมจาก : Google

อมาคาจิ

อมามาอิโกะ

อมาโจ