อมามาอิโกะ

อมามาอิโกะ Steenee (ญี่ปุ่น: アママイコ Amamaiko) เป็นโปเกมอนประเภทหญ้าที่เปิดตัวใน Generation VII

มันวิวัฒนาการมาจาก Bounsweet เริ่มต้นที่ระดับ 18 และวิวัฒนาการเป็น Tsareena เมื่อปรับระดับขึ้นในขณะที่รู้ว่ากระทืบ

อมามาอิโกะ Steenee เป็นโปเกมอนสองเท้าคล้ายพืชที่มีรูปร่างคล้ายมนุษย์ เนื้อตัวและขาของมันเป็นสีม่วงเข้มในขณะที่สะโพกแขนและหัวเป็นสีขาวทั้งหมด มันมีดวงตาสีม่วงเข้มที่มีสีม่วงมีเครื่องหมายเป็นรูปสามเหลี่ยมคล้ายกับขนตาเก๋ ด้านบนของหัวเป็นกลีบเลี้ยงสีเขียวอ่อน

กลีบเลี้ยงมีใบสั้นด้านหน้าและด้านหลังใบใหญ่สองใบออกไปด้านข้างคล้ายกับผมเปียและลำต้นสั้นอยู่ด้านบน ใบด้านขวามีจุดสีเขียวอมเหลืองสองจุด ส่วนบนของลำตัวมี ruffles สั้นที่ด้านบนคล้ายกับชุด

สะโพกกว้างของมันถูกสร้างขึ้นจากหกส่วนและคล้ายกับเนื้อของมังคุด แขนที่เรียวของมันมีมือที่โค้งมนเล็กน้อยโดยไม่มีตัวเลขที่มองเห็นได้และขาของมันก็มีปลายแหลม

อมามาอิโกะ
อมามาอิโกะ

Steenee (Japanese: ア マ マ イ コ Amamaiko) is a grass-type Pokémon released in Generation VII.

It evolved from Bounsweet beginning at level 18 and evolved into Tsareena when leveling up while knowing that the crunch.

Steenee is a bipedal Pokémon resembling a plant shaped like a human. Its torso and legs are dark purple while the hips, arms and head are all white. It has dark purple eyes that are purple with triangular marks similar to stylized eyelashes. The top of the head is light green calyx.

The calyx has two short leaves at the front and at the back, two large leaves spread out to the side, similar to the braid and the short stems on the top. The right leaf has two yellowish-green spots. The upper part of the body has short ruffles at the top, similar to the dress.

Its wide hips are made up of six parts and resemble the flesh of the mangosteen. Its slender arms have a slightly rounded hand, with no visible numbers and its legs have pointed tips.

ขอบคุณข้อมูลเพิ่มเติมจาก : Google

อมาโจ

คิววะวา

ยาเรยูตัน