นามาโกะบูชิ

Pyukumuku (ภาษาญี่ปุ่น: ナマコブシ นามาโกะบูชิ ) เป็นโปเกมอนชนิดน้ำที่เปิดตัวใน Generation VII ไม่มีใครรู้ที่จะวิวัฒนาการเข้าหรือออกจากโปเกม่อนอื่น ๆ

Pyukumuku เป็นโปเกมอนในทะเลที่มีรูปร่างเป็นรีสีดำ ใบหน้าของมันมีสองดวงตาสีชมพูและดวงตาสีขาวมีรูปร่างคล้ายดาวหรือไดเมียจิอย่างเกรี้ยวกราด โปเกมอนตัวนี้สามารถพ่นอวัยวะออกทางปาก

อวัยวะสีขาวสามารถมีรูปร่างที่แตกต่างกันเช่นกำปั้น มีหนามแหลมสองเส้นสีชมพูสามเส้นวิ่งลงด้านหลังแต่ละข้าง เข็มกลางของแต่ละเส้นนั้นยาวประมาณสองเท่าของเส้นอื่น ๆ พัฟขนปุยสีขาวหางของมัน

นามาโกะบูชิ มีแนวโน้มที่จะหาจุดที่มันชอบและอยู่ที่นั่นแม้จะกลับไปที่จุดเดิมถ้าย้าย เมื่ออาหารทั้งหมดที่อยู่ในจุดโปรดถูกบริโภคไปแล้วมันจะยังคงอยู่ต่อไปจนถึงจุดที่อดอยาก

ร่างกายของมันถูกเคลือบด้วยของเหลวหนืดซึ่งช่วยให้สามารถอยู่บนบกได้นานหนึ่งสัปดาห์โดยไม่ทำให้แห้ง ของเหลวนี้ยังเป็นประโยชน์ต่อคนในฐานะครีมบำรุงผิว หากเหยียบลงไปมันจะขับไล่อวัยวะที่มีรูปร่างคล้ายกำปั้นและตบผู้กระทำผิด

นามาโกะบูชิ
นามาโกะบูชิ

Pyukumuku (Japanese: ナ マ コ ブ シ Namakobushi) is a water-type Pokémon released in Generation VII. No one knows how to evolve into or out of other Pokémon.

Pyukumuku is a sea Pokémon that has a black oval shape. Its face has two pink eyes and white eyes, roughly resembling a star or Daimeji. This Pokémon can spray the organ out of the mouth.

White organs can have different shapes, such as a fist. With two pointed thorns, three pink lines running behind each side The middle needle of each strand is about twice as long as the other strands. The white fluff puff has its tail.

Pyukumuku tends to find its favorite spot and stays there, even returning to its original point if moved. Once all the food in the favorite area has been consumed, it will continue to the point of starvation.

Its body is coated with viscous liquid, which allows it to stay on land for a week without drying it. This liquid is also beneficial to people as a skin cream. If stepped on it will expel an organ that is shaped like a fist and slap the offender.

ขอบคุณข้อมูลเพิ่มเติมจาก : Google

ไทป์ : นูล

ซิลวาดี

เมเทโน