บากุกาเมส

บากุกาเมส (ภาษาญี่ปุ่น: バクガメス Bakugames) เป็นเกมโปเกมอนไฟ / มังกรแบบคู่ที่เปิดตัวใน Generation VII ไม่มีใครรู้ที่จะวิวัฒนาการเข้าหรือออกจากโปเกมอนอื่น ๆ

บากุกาเมส เป็นโปเกมอนคล้ายเต่าสองเท้าพร้อมเปลือกหนาม ผิวของมันเป็นสีเขียวที่ปิดเสียงและมองเห็นได้เฉพาะที่แขนขาหางศีรษะและลำคอ ที่ด้านบนของหัวของมันคือกระสุนเพิ่มเติมที่มีหลายจุดรอบปีก

เปลือกพิเศษนี้มีจุดศูนย์กลางสีดำสีเหลืองอยู่ตรงกลางและขอบด้านนอกสีแดง ดวงตาของมันมีรอยดำรอบ ๆ ด้านล่างและมีจมูกเป็นท่อสีเหลืองมีรูจมูกขนาดใหญ่ Turtonator มีปากที่กว้างโดยมีริมฝีปากล่างที่มีเส้นสีเหลืองขรุขระยื่นออกมาจากจมูก

ในแต่ละด้านของคอยาวของ Turtonator จะมีโครงสามเหลี่ยมสั้นสองเส้น ขาหน้ามีมือเหมือนนวมในขณะที่เท้าหลังมีสีแดงเหมือนก้ามปู หางส่วนใหญ่ของมันถูกปกคลุมด้วยการชุบสีแดงซึ่งมีลักษณะคล้ายครีบ

เปลือกที่หุ้มตัวมันมีสีแดงด้านล่างมีรูรูปดาวสีเหลืองขอบตรงกลาง

บากุกาเมส

Turtonator (Japanese: バ ク ガ メ ス Bakugames) is a dual fire / dragon Pokémon game released in Generation VII. No one knows how to evolve into or out of other Pokémon.

Turtonator is a Pokémon resembling a two-foot turtle with a spiny shell. Its skin is muted green and can only be seen on the arms, legs, tail, head and neck. At the top of its head is an additional bullet with multiple points around the wing.

This special shell has a black center, yellow in the middle and a red outer edge. Its eyes have black markings around the bottom and have a yellow tube with large nostrils. The Turtonator has a wide mouth with a lower lip with jagged yellow lines protruding from the nose.

On each side of the long neck of the Turtonator, there are two short triangles. The front legs have hands like a mitten while the hind feet are red like the claws. Most of its tails are covered with red plating, which resembles fins.

Its shell is red, the bottom has a yellow star-shaped hole in the middle.

ขอบคุณข้อมูลเพิ่มเติมจาก : Google

โทเกเดมารุ

มิมิคคิว

ฮาจิจิชิริ