คาปู บูลูลู

คาปู บูลูลู Tapu Bulu (ภาษาญี่ปุ่น: カプ ・ ブルル Kapu-Bulul) เป็นโปเกมอนในตำนานหญ้า / เทพนิยายที่ได้รับการแนะนำใน Generation VII ไม่มีใครรู้ที่จะวิวัฒนาการเข้าหรือออกจากโปเกมอนอื่น ๆ มันเป็นเทพผู้พิทักษ์ของเกาะอูลาอูลามีทาปูโกโกทาปูเลเล่และตาปูฟีนีเป็นเทพของเกาะอื่น ๆ

คาปู บูลูลู Tapu Bulu มีลำตัวสีดำขนาดใหญ่แขนหนาและไม่มีขา มันมีตาสีน้ำเงินที่มีเส้นสีส้มพาดผ่านแต่ละไอริส ใต้ตาแต่ละข้างจะมีเส้นสีแดงแบ่งออกเป็นสามส่วนโดยมีเส้นสีขาวเล็กกว่าด้านล่าง แต่ละเส้นมีเส้นสั้นสีขาว

ในช่วงกลางของใบหน้าสิ่งที่ดูเหมือนจะเป็นจมูกทองคำคล้ายกับจมูกของวัว มีวงแหวนสีขาวผ่านรูจมูก ในแต่ละด้านของใบหน้ามีเส้นสีขาวหนาที่โค้งขึ้นไปที่ปลายด้านนอก มีห่วงสีแดงล้อมรอบไหล่และกีบสีทองที่มีกีบผ่าที่ปลายแขน

หางของมันถูกปกคลุมด้วยระฆังทองคำส่วนใหญ่มีวงแหวนสีดำบาง ๆ สองวงรอบด้านบนและมีเส้นสีดำหยักรอบด้านล่าง ขนปุยสามารถมองเห็นได้ภายในกระดิ่ง ด้านบนของหัวเป็นเขาคู่โค้งงอสีดำ ฮอร์นแต่ละตัวมีเครื่องหมายสีเหลืองหนาใกล้กับปลายและครึ่งหนึ่งของเปลือกไม้ที่ติดอยู่กับมัน

คาปู บูลูลู

Tapu Bulu (Japanese: カ プ ・ ブ ル ル Kapu-Bulul) is a legendary Pokémon grass / fairy tale that was introduced in Generation VII. No one knows how to evolve into or out of other Pokémon. It is the guardian deity of the island. Ula, Ula, Tabu, Kota, Tabula, and Tapu, Phinee are deities of other islands.

Tapu Bulu has a large black body, thick arms and no legs. It has blue eyes with orange lines across each iris. Under each eye there is a red line divided into three parts, with white lines smaller than the bottom. Each line has a short white line.

In the middle of the face, what appears to be a golden nose resembling a bull’s nose. With a white ring through the nostrils On each side of the face there is a thick white line that bends upwards at the outer end. With a red ring around his shoulders, and a golden hoof piercing his forearm

Its tail is covered with most golden bells, with two thin black rings around the top and wavy black lines around the bottom. Fluff can be seen inside the bell. The top of the head is a pair of black curled horns. Each horn has a thick yellow mark near the end and half of the bark attached to it.

ขอบคุณข้อมูลเพิ่มเติมจาก : Google

คาปู เรฮิเร

คอสม็อก

คอสโมม