คาปู เรฮิเร

คาปู เรฮิเร Tapu Fini (ภาษาญี่ปุ่น: カプ ・ レヒレ Kapu-Rehire) เป็นโปเกมอนในตำนานน้ำ / นางฟ้าแบบสองประเภทที่เปิดตัวใน Generation VII ไม่มีใครรู้ที่จะวิวัฒนาการเข้าหรือออกจากโปเกมอนอื่น ๆ มันเป็นเทพผู้พิทักษ์ของเกาะ Poni โดย Tapu Koko, Tapu Lele และ Tapu Bulu เป็นเทพของเกาะอื่น ๆ

คาปู เรฮิเร Tapu Fini มีรูปร่างสีดำคล้ายกับนางเงือกหรือปลา มันมีดวงตาสีฟ้าอ่อนเปลือกตาสีขาวและมีสีฟ้าอ่อนคล้ายครีบบริเวณหัวมุมด้านนอกของดวงตาแต่ละข้าง มันมีเครื่องหมายรูปตัว T สีขาวบนหน้าผากและรูปตัว V ขนาดเล็กสีขาวบนหน้าอกของมัน

รอบไหล่ของมันนั้นแบ่งเป็นวงสีม่วงและแขนที่มีความยาวบาง ๆ นั้นมีมือเป็นพังผืดด้วยสามนิ้ว นิ้วแต่ละนิ้วจะมีกรงเล็บสีม่วง ที่ด้านหน้าของร่างกายส่วนล่างของมันเป็นสีฟ้าอ่อนคล้ายครีบมีสามหน นอกจากนี้ยังมีครีบสีฟ้าอ่อนบนหัวของมันที่มีลักษณะคล้ายกับผมยาวที่ไหล

ตัวหลักของ Tapu Fini อยู่ภายในเปลือกสีม่วงที่มีลักษณะคล้ายกับหัวนากเมื่อปิด เปลือกครึ่งบนมีครีบที่มีสายรัดสีฟ้าอ่อนอยู่ด้านบนและมีกระดูกสันหลังที่แหลมบางอยู่ด้านหน้า ในแต่ละด้านของเปลือกด้านบนมีเครื่องหมายรูปตัว C สองตัวหันหน้าเข้าหากันเพื่อก่อให้เกิดวงกลมที่ขรุขระ

เครื่องหมายหนึ่งคือสีขาวและสีฟ้าอ่อน แต่ทั้งสองเส้นมีสีดำ เครื่องหมายเหล่านี้เป็น “ตา” ของนาก ตามขอบของครึ่งเปลือกทั้งสองเป็นชุดของสามเหลี่ยมสีขาวที่มีโครงร่างสีดำ

คาปู เรฮิเร

Tapu Fini (Japanese: カ プ ・ レ ヒ レ Kapu-Rehire) is a two-type water / fairy-themed Pokémon that was released in Generation VII. No one knows how to evolve into or out of other Pokémon. Poni Island, by Tapu Koko, Tapu Lele and Tapu Bulu are gods of other islands.

Tapu Fini has a black body resembling a mermaid or a fish. It has light blue eyes, white eyelids and light blue like fins at the outer corner of each eye. It has a white T-mark on its forehead and a small white V-shaped mark on its chest.

Its shoulders are divided into purple bands, and the arms are long and thin, with webbed fingers with three fingers. Each finger has a purple claw On the front of the body its lower part was a light blue color, like three fins. There is also a light blue fin on its head that resembles long flowing hair.

Tapu Fini’s main body is inside a purple shell that resembles an otter’s head when closed. The upper half of the shell has fins with a light blue strap on top and a thin pointed spine in front. On each side of the upper shell are two C-shaped marks facing each other to form a rough circle.

One mark is white and light blue. But both lines are black These marks are the “eyes” of the swordfish along the edge of the half of the shell. Both are a set of white triangles with a black outline.

ขอบคุณข้อมูลเพิ่มเติมจาก : Google

คอสม็อก

คอสโมม

โซลกาเลโอ