มัสชิบูน

มัสชิบูน Buzzwole (ภาษาญี่ปุ่น: マッシブーン Massivoon) เป็นโปเกมอนประเภท Bug / Fighting แบบคู่ที่เปิดตัวใน Generation VII ไม่มีใครรู้ที่จะวิวัฒนาการเข้าหรือออกจากโปเกมอนอื่น ๆ มันเป็นหนึ่งใน Ultra Beasts และเป็นที่รู้จักกันในชื่อรหัส UB-02 Absorption

มัสชิบูน Buzzwole เป็น Ultra Beast ที่มีลักษณะคล้ายกับยุงขนาดใหญ่ ขนาดของมันทำให้ทั้งโปเกมอนประเภท Bug และประเภทที่หนักที่สุดและสูงที่สุด หัวมีขนาดเล็กและแบนมีสันสีดำตรงกลาง มันมีสองตาสีแดงผสมกับสองสีดำฐานข้อต่อทรงกลมสำหรับเสาอากาศสีแดงและสีดำระหว่างพวกเขา

ที่ยื่นออกมาจากใต้ข้อต่อเหล่านี้เป็นงวงยาว มันมีกล้ามเนื้อที่นูนที่ดูเหมือนจะเต็มไปด้วยของเหลวสีแดงและมีฟองสีขาวเล็ก ๆ อยู่ข้างใน มีสามถุงที่แขนแต่ละข้าง, สองข้างแต่ละข้าง, สองข้างบนหน้าอก, และอีกหลาย ๆ ที่บนไหล่และหลังของมัน รอบเอวของมันมีถุงเล็กกว่าสามวง

มัสชิบูน

Buzzwole (Japanese: マ ッ シ ブ ー ン Massivoon) is a dual Bug / Fighting type Pokémon released in Generation VII. Nobody knows to evolve in or out of other Pokémon. It is one of the Ultra Beasts and is known as Code UB-02 Absorption

Buzzwole is an Ultra Beast that resembles a large mosquito. Its size makes both the Bug type Pokémon and the heaviest and highest type. The head is small and flat, with a black ridge in the middle. It has two red eyes mixed with two black base spherical joints for red and black antennas between them.

Protruding from under these joints is a long proboscis It has a convex muscle that appears to be filled with red liquid and has a small white bubble inside. There are three bags on each arm, two on each side, two on the chest, and many more on the shoulders and Its back Its waistline has a bag smaller than three rings.

ขอบคุณข้อมูลเพิ่มเติมจาก : Google

เฟโรเช

เด็นจูโมคุ

เท็คคากูยะ