เด็นจูโมคุ

เด็นจูโมคุ Xurkitree (ญี่ปุ่น: デンジュモク Denjyumoku) เป็นโปเกมอนประเภทไฟฟ้าที่เปิดตัวใน Generation VII ไม่มีใครรู้ที่จะวิวัฒนาการเข้าหรือออกจากโปเกมอนอื่น ๆ เป็นหนึ่งใน Ultra Beasts และเป็นที่รู้จักกันในชื่อรหัส UB-03 Lighting

Xurkitree เป็น Ultra Beast ที่สูงมากซึ่งมีลักษณะคล้ายกับมวลมนุษย์สายไฟราง “หัว” ของมันเป็นประกายไฟฟ้าสีขาวที่ส่องสว่างมีหลายจุดและมองไม่เห็นใบหน้า ใต้หัวมีมวลของสายเคเบิลสีดำสำหรับลำตัวและแขนขา มีแถบสีขาวคล้ายกับความสัมพันธ์ของซิปทั่วร่างกายเช่นกัน

แขนของมันมีความสัมพันธ์ที่ไหล่ข้อศอกและข้อมือ ต้นแขนมีสองสายในขณะที่ด้านล่างมีสาม ที่ปลายแขนของมันมีโครงสร้างทองแดงที่มีลักษณะคล้ายมือแต่ละอันมี “นิ้ว” แบนหกนิ้ว ขามีความสัมพันธ์ที่สะโพกหัวเข่าและข้อเท้าและประกอบด้วยสายเคเบิลสี่เส้นที่หลอมรวมเข้าด้วยกันตลอดความยาว

เท้ามีสี่นิ้วเท้าที่มี “กรงเล็บ” ของทองแดงเปลือย เท้าแต่ละข้างมีสองนิ้วเท้าชี้ไปข้างหน้าและเท้าทั้งสองแยกจากกันชี้ไปข้างหลัง ในที่สุดหางของมันมีสามสายและสี่สายหนึ่งในนั้นหลวมในสองส่วน ปลายหางมีลักษณะคล้ายกับปลั๊กสามง่าม มันเป็นโปเกมอนประเภทไฟฟ้าที่สูงที่สุด เด็นจูโมคุ

เด็นจูโมคุ

Xurkitree (Japanese: デ ン ジ ュ モ ク Denjyumoku) is an electric Pokémon released in Generation VII.No one knows to evolve in or out of other Pokémon.It is one of the Ultra Beasts and is known as the code UB-03 Lighting.

Xurkitree is a very high Ultra Beast that resembles a human being. Its “head” is a white electric light that illuminates multiple points and faces are not visible. Beneath the head is a mass of black cables for the torso and limbs. There is a white stripe similar to the zip ties all over the body as well.

Its arms are related to the shoulders, elbows and wrists. The upper arm has two strings while the bottom has three At the forearm it has a copper structure that resembles a hand, each with a six-inch flat “finger”. The legs are connected at the hips, knees and ankles and consist of four cables that are fused together throughout the length.

The feet have four toes with the “claws” of bare copper. Each foot has two toes pointing forward and both feet apart pointing backwards. Finally, its tail has three strings and four strings, one of them loose in two parts. The tip of the tail is similar to a three-pronged plug. It is the highest electrical Pokémon type.

ขอบคุณข้อมูลเพิ่มเติมจาก : Google

เท็คคากูยะ

คามิทซึรูกิ

อคูจิคิง