เท็คคากูยะ

เท็คคากูยะ Celesteela (ภาษาญี่ปุ่น: テッカグヤ Tekkaguya) เป็นเหล็กกล้าโปเกมอนบินคู่แบบเปิดตัวใน Generation VII
ไม่มีใครรู้ที่จะวิวัฒนาการเข้าหรือออกจากโปเกมอนอื่น ๆ
มันเป็นหนึ่งใน Ultra Beasts และเป็นที่รู้จักกันในชื่อรหัส UB-04 Blaster

เท็คคากูยะ Celesteela เป็น Ultra Beast ที่มีรูปร่างคล้ายมนุษย์ขนาดใหญ่และคลุมเครือด้วยโครงสร้างร่างกายที่มีลักษณะคล้ายกากบาทระหว่างกระสวยอวกาศและหน่อไม้ มีหัวสีขาวขนาดเล็กปากเล็กและคอผอมมีสามส่วน

บนหัวของมันมีโครงสร้างสีเทาคล้ายกับหมวกที่มีผมยาวและมีขนอยู่ด้านล่าง ขนถึงกลางลำตัวและถูกปกคลุมด้วยสีน้ำเงินสด “หมวก” มีจุดสีน้ำเงินเล็ก ๆ สองจุดและแหลมสีขาวสี่อันจัดเรียงเป็นรูปตัว X เดือยเหล่านี้มีลักษณะคล้ายกับแท่งผมตกแต่ง

ที่ด้านบนสุดของหมวกมีฮอร์นสีเทายาวคล้ายกับดอกสว่าน มันมีขนาดใหญ่แขนสีเทาปลดที่คล้ายกับต้นไผ่ ในตอนท้ายของแขนแต่ละข้างจะมีวงแหวนที่มีสีน้ำเงินสดใสมีลักษณะคล้ายครีบและมีหน่อไม้สีดำขนาดเล็ก ก้านขนาดเล็กแต่ละอันมีวงแหวนสีน้ำเงินที่มีเส้นเล็ก ๆ ยื่นขึ้นมา

เท็คคากูยะ

Celesteela (Japanese: テ ッ カ グ ヤ Tekkaguya) is a pair of flying Pokemon steel launched in Generation VII.
No one knows how to evolve, enter, or exit other Pokemon.
It is one of the Ultra Beasts and is known as the code UB-04 Blaster.

Celesteela is an ultra-beast that looks like a large, vague human being, with a cross-body-like structure between the space shuttle and bamboo shoots. It has a small white head, a small mouth and a thin neck. There are three parts.

The top of its head has a gray structure, similar to a hat with long hair and fur on the bottom. The hairs reach the center of the body and are covered with bright blue. The “hat” has two small blue dots and four white spikes arranged in an X shape. These spur resemble the decorative hair rods.

At the top of the hat is a long gray horn similar to a drill bit. It has a large, shaded gray arm that resembles a bamboo tree. At the end of each arm there is a ring that is bright blue, resembling fins and a small black bamboo shoot. Each small stem has a blue ring with a small line protruding.

ขอบคุณข้อมูลเพิ่มเติมจาก : Google

คามิทซึรูกิ

อคูจิคิง

เนครอสมา