คามิทซึรูกิ

คามิทซึรูกิ Kartana (ญี่ปุ่น: カミツルギ Kamiturugi) เป็นหญ้า / เหล็กกล้าโปเกมอนที่ได้รับการแนะนำใน Generation II ไม่มีใครรู้ที่จะวิวัฒนาการเข้าหรือออกจากโปเกมอนอื่น ๆ มันเป็นหนึ่งใน Ultra Beasts และเป็นที่รู้จักกันในชื่อรหัส UB-04 Blade

คามิทซึรูกิ Kartana เป็นสัตว์ร้ายตัวเล็กที่มีรูปร่างคล้ายมนุษย์โอะริงะมิ ดูเหมือนจะพับออกจากกระดาษหนึ่งแผ่นซึ่งมีสีขาวด้านหนึ่งและสีแดงอยู่อีกด้านหนึ่ง หัวของมันถูกพับเล็กน้อยภายในร่างกายและมีดาวสี่ด้านที่อยู่ตรงกลาง แต่ไม่มีใบหน้าที่มองเห็นได้

ด้านบนของหัวมีเสาอากาศสั้น ๆ สองอันหรือมีเขาที่กว้างกว่าด้านบน มันมีแขนที่ยาวและบางที่คล้ายกับ katanas ที่มีโครงสร้างคล้ายเปลือกสีเหลืองรอบ ๆ พื้นที่ส่วนบน ฝักเชื่อมต่อกับรูปหกเหลี่ยมสีแดงยกขึ้นเล็กน้อยบนลำตัว

การยื่นขึ้นและออกจากฐานของปลอกแต่ละอันนั้นเป็นเส้นโครงสีเหลืองสามเส้นที่เกือบยาวเท่ากับแขนของมัน ขาของมันดูเหมือนรอยพับพร้อมบริเวณที่มองเห็นสีแดงตามขอบ แสงที่บางเฉียบทำให้มันเป็นหนึ่งในโปเกมอนที่เบาที่สุดผูกกับ Gastly, Haunter, Flabébéและ Cosmog

คามิทซึรูกิ

Kartana (Japanese: カ ミ ツ ル ギ Kamiturugi) is a grass / steel Pokémon that was introduced in Generation II.No one knows to evolve into or out of other Pokémon.It is one of the Ultra Beasts and is known as the UB code. -04 Blade

Kartana is a small beast that looks like a human origami. Seems to have been folded out of one sheet of paper with white on one side and red on the other. Its head is slightly folded inside the body and has a four-sided star in the middle. But there are no visible faces

The top of the head has two short antennas or there is a horn that is wider than the top. It has long and thin arms that resemble katanas that have a yellow shell-like structure around the upper area. The pod is connected to a red hexagon, slightly raised on the body.

Protruding up and out of the base of each sleeve is three yellow projections that are almost as long as their arms. His legs look like a crease with red areas visible along the edges. The ultra-light makes it one of the lightest Pokémon, tied with Gastly, Haunter, Flabébé and Cosmog.

ขอบคุณข้อมูลเพิ่มเติมจาก : Google

อคูจิคิง

เนครอสมา

มาเกียนา