เบเวนอม

เบเวนอม Poipole (ญี่ปุ่น: ベベノム Bevenom) เป็นโปเกมอนประเภทพิษที่เปิดตัวใน Generation VII ในPokémon Ultra Sun และ Ultra Moon

มันพัฒนาเป็น Naganadel เมื่อเลเวลขึ้นในขณะที่รู้ Dragon Pulse เป็นหนึ่งใน Ultra Beasts และเป็นที่รู้จักกันในชื่อรหัส UB Adhesive (ภาษาญี่ปุ่น: UB: STICKY UB: Sticky)

Poipole เป็น Ultra Beast ขนาดเล็กสีม่วง มันมีการสร้างสองเท้าที่มีหัวขนาดใหญ่และแขนขาที่ค่อนข้างเล็กไม่มีหลักที่มองเห็นได้ บนหัวของมันมีหนามแหลมสามอัน: อันหนึ่งอยู่ด้านหน้าและอีกอันอยู่ข้างละข้าง เข็มสีเทาหนึ่งยื่นออกมาจากด้านบนของหัวและมีเข็มเพิ่มเติมในเดือยที่ด้านข้างของหัว

เบเวนอม มันมีตารูปไข่ที่มีเข็มเหมือนขนตาข้างบนแต่ละ; ปากและดวงตาของมันให้แสงสีฟ้า มันมีหางที่เรียวยาวและมีกระดูกสันหลังอยู่ตรงกลาง ในขณะที่ร่างกายส่วนใหญ่เป็นสีม่วงเข้ม แต่ก็มีเครื่องหมายสีแดงม่วงหลายจุด: ที่ปลายหัวเข็มแต่ละอัน, ที่หน้าอก, บนหัวและบนใบหน้า

เบเวนอม

Poipole (Japanese: ベ ベ ノ ム Bevenom) is a poison-type Pokémon released in Generation VII in Pokémon Ultra Sun and Ultra Moon.

It evolved into a Naganadel when leveled up when it was known. Dragon Pulse is one of the Ultra Beasts and is known as the UB Adhesive code (Japanese: UB : STICKY UB: Sticky).

Poipole is a small, ultra-violet Ultra Beast. It has a two-foot construction with a large head and relatively small limbs without visible digits. On its head were three spikes: one on the front and the other on each side. One gray needle protrudes from the top of the head and there is an additional needle in the spur on the side of the head.

It has oval eyes that have needles like each eyelash above; Its mouth and eyes give a bluish light. It has a long, slender tail and has a spine in the middle. While most of the body is dark purple It has many fuchsia marks: at the end of each needle, on the chest, on the head and on the face.

ขอบคุณข้อมูลเพิ่มเติมจาก : Google

อาโกโยง

สึนเดะสึนเดะ

ซุกะโด้ง