อาโกโยง

Naganadel อาโกโยง (ญี่ปุ่น: アーゴヨン Agoyon) เป็นยาพิษ / มังกรโปเกมอนแบบคู่ที่เปิดตัวใน Generation VII ในโปเกมอน Ultra Sun และ Ultra Moon

มันวิวัฒนาการมาจาก Poipole เมื่อปรับระดับขึ้นในขณะที่รู้ Dragon Pulse มันเป็นหนึ่งใน Ultra Beasts และเป็นที่รู้จักกันในชื่อรหัส UB Stinger (ญี่ปุ่น: UB: STINGER UB: Stinger)

Naganadel เป็น Ultra Beast ที่มีคุณสมบัติทั้งมังกรและแมลง มันเป็นสิ่งมีชีวิตขนาดใหญ่ซึ่งเป็นชนิดพิษที่สูงที่สุด ลำตัวส่วนบนมีเรียวแขนบางและคอยาว

หน้าอกส่วนบนคอหัวและแขนเป็นสีม่วงอ่อนในขณะที่เอวของมันเป็นสีม่วงเข้มมีแถบสีแดงม่วงในแต่ละด้าน ไหล่แต่ละข้างมีเข็มยาวสีเทาและแต่ละมือมีก้ามสีม่วงสีชมพูสามอัน อาโกโยง

พื้นที่ส่วนล่างของลูปคือสีแดงม่วงและมีส่วนขยายสั้น ๆ ลงตรงกลาง ที่ปลายคอยาวของมันคือหัวซึ่งมียอดแหลมยาวแหลมอยู่ด้านบน ที่ด้านข้างของปากมีคู่ของแหลมโค้งสีเทาที่ทำหน้าที่เป็นขากรรไกรล่าง ดวงตาสีฟ้าที่ส่องประกายของมันนั้นถูกสวมทับด้วยสีแดงม่วงและมียอดแหลมคมทั้งสองข้างซึ่งทำให้พวกมันมีลักษณะคล้ายบังแดด ปีกสีม่วงอ่อนหนึ่งคู่ผุดขึ้นมาจากกึ่งกลางด้านหลัง ปีกเหล่านี้มีกรงเล็บสีแดงม่วงเดียวที่รอยต่อสองหนามตามแขนปีกและเยื่อสีม่วงเข้มที่มีเครื่องหมายสีแดงม่วงใกล้กับหนาม

อาโกโยง

Naganadel (Japanese: ア ー ゴ ヨ ン Agoyon) is a dual-poison / dragon Pokémon that was released in Generation VII in Ultra Sun and Ultra Moon Pokémon.

It evolved from Poipole when leveling up while knowing Dragon Pulse. It is one of the Ultra Beasts and is known as the code UB Stinger (Japanese: UB : STINGER UB: Stinger).

Naganadel is an Ultra Beast that features both dragons and insects. It is a large organism, the highest toxic type. The upper body has slender, thin arms and long neck.

The upper chest, neck, head, and arms are light purple, while its waist is dark purple, with a fuchsia stripe on each side. Each shoulder has a gray long needle, and each hand has three purple-pink claws.

The lower area of ​​the loop is fuchsia and has a short extension down the middle. At the end of its long neck is the head, which has a long pointed cape on top. On the side of the mouth there is a pair of gray pointed arch that acts as the lower jaw. Their shimmering blue eyes were overlaid with fuchsia and had sharp spikes on both sides, which made them look like shading. One pair of pale purple wings sprang up from the middle of the back. These wings have a single fuchsia claw at the two spine joints along the wing arms and the dark purple pulp bearing the fuchsia mark near the thorns.

ขอบคุณข้อมูลเพิ่มเติมจาก : Google

สึนเดะสึนเดะ

ซุกะโด้ง

Meltan