ซุกะโด้ง

ซุกะโด้ง Blacephalon (ญี่ปุ่น: ズガドーン Zugadoon) เป็นเกมโปเกมอนไฟ / ผีแบบคู่ที่เปิดตัวใน Generation VII ในPokémon Ultra Sun และ Ultra Moon

ไม่มีใครรู้ที่จะวิวัฒนาการเข้าหรือออกจากโปเกมอนอื่น ๆ มันเป็นหนึ่งใน Ultra Beasts และเป็นที่รู้จักกันในชื่อรหัส UB Burst

ซุกะโด้ง เป็นสัตว์เดรัจฉาน Ultra สีสันสดใส เนื้อตัวเรียวและสะโพกกว้างเป็นสีเหลืองสลับลายสีน้ำเงินและชมพู มีทรงกลมสีขาวอยู่ตรงกลางลำตัวและอีกอันอยู่ด้านหลังหาง

มันมีแขนที่บางสีขาวจีบบนข้อมือและมือรูปทรงหยดน้ำ แขนขวาเป็นสีชมพูในขณะที่ด้านซ้ายเป็นสีน้ำเงิน แขนแต่ละข้างมีกระพุ้งทรงกลมใกล้ไหล่

ขาของมันมีรูปร่างเหมือนรองเท้าส้นสูงสีขาวที่มีนิ้วเท้างอ เท้าแต่ละข้างมีทรงกลมอยู่: สีน้ำเงินด้านซ้ายและสีชมพูทางขวา รอบคอของมันเป็นสีขาวจีบมีรูตรงกลาง

ซุกะโด้ง

Blacephalon (Japanese: ズ ガ ド ー ン Zugadoon) is a dual fire / ghost Pokémon game that was released in Generation VII in Pokémon Ultra Sun and Ultra Moon.

No one knows how to evolve in or out of other Pokemon. It is one of the Ultra Beasts and is known as the UB Burst code.

Blacephalon is an ultra-bright beast with bright, slender body and wide hips in alternating yellow, blue and pink stripes. There is a white sphere in the center of the body and the other behind the tail.

It has thin arms, white, pleated on the wrists and water-shaped hands. The right arm is pink while the left is blue. Each arm has a circular bulge near the shoulder.

Its legs are shaped like white high-heeled shoes with bent toes. Each foot has a sphere: blue on the left and pink on the right. Its neck is white, pleated, has a hole in the middle.

ขอบคุณข้อมูลเพิ่มเติมจาก : Google

Meltan

Melmetal

Empoleon