Skitty

Skitty (ญี่ปุ่น: エネコ Eneco) เป็นโปเกมอนประเภทปกติที่เปิดตัวใน Generation III มันพัฒนาเป็น Delcatty เมื่อสัมผัสกับหินดวงจันทร์

Skitty เป็นโปเกมอนแมวสีชมพูที่มีร่างกายเตี้ยและขาสั้นสี่ขา บนใบหน้าของมันมีเครื่องหมายสีครีมรูปจันทร์เสี้ยว มันมีตาคล้ายร่องและหูที่ทอด้วยการตกแต่งภายในสีม่วง ปลายเรียวมีส่วนสีชมพูขนาดใหญ่ในตอนท้ายสิ้นสุดโดยโครงสร้างคล้ายขาสามอันพร้อมด้วยปลายลูกสีเหลือง ในการต่อสู้หางของมันจะยื่นออกมาและคุกคามคู่ต่อสู้ด้วยเสียงคำรามที่คมชัด

Skitty

มันเป็นที่หลงใหลโดยวัตถุที่เคลื่อนไหวและไล่พวกเขา มันเป็นที่รู้จักกันในการไล่ล่าหางของตัวเองและกลายเป็นวิงเวียนจากมัน แม้ว่าจะเป็นเรื่องยากที่จะได้รับความไว้วางใจ แต่เป็นที่นิยมอย่างมากเนื่องจากรูปลักษณ์และพฤติกรรมที่น่ารัก มันสามารถใช้การเคลื่อนไหวของโปเกมอนอื่น ๆ ผ่านการใช้ Assist ซึ่งเป็นการเคลื่อนไหวที่เป็นเอกลักษณ์ในอดีต มันอาศัยอยู่ในหลุมในต้นไม้ในป่าเขตร้อนและเย็น

Skittyเปิดตัวซีรี่ส์หลักใน I Feel Skittyซึ่งมันถูกจับได้ในเดือนพฤษภาคม โดยเฉพาะอย่างยิ่งการป่วนและซนและมีแนวโน้มที่จะมีปัญหากับโปเกมอนตัวอื่น

Skittyเดบิวต์ใน Big Meowth, Little Dreams ที่ Meowth ตกหลุมรักกับหนึ่ง

ใน Delcatty Got Tongue ของคุณอาจพบผู้ประสานงานยอดนิยมชื่อ Dr. Abby ซึ่ง Skitty ถูกแสดงในเรื่องย้อนหลัง

A Skitty ปรากฏขึ้นใน PK21 ซึ่งเข้าร่วมกับ Pikachu และเพื่อนของเขาในระหว่างการผจญภัยใน Unown Dimension

A Skittyปรากฏในเรื่องย้อนหลังใน A Trip Down Memory Train! ซึ่งเป็นหนึ่งในกลุ่มโปเกมอนที่เป็นเพื่อนกับ Bunnelby ของ Clemont เมื่อมันยังเป็นโปเกมอนป่า

Skitty

Skitty (Japanese: エ ネ コ Eneco) is a regular type Pokémon released in Generation III. It developed into a Delcatty when exposed to moon rocks.

Skitty is a pink cat Pokemon with short bodies and four short legs. On his face was a crescent-shaped cream mark. It has eyes like furrows and ears that are woven in a purple interior. The slender tip has a large pink part at the end, ending with a structure resembling three legs with a yellow ball tip. In the fight, its tail protrudes and threatens the opponent with a clear roar.

Skitty

It is fascinated by moving objects and chasing them. It is known to chase one’s own tail and become dizzy from it. Although it is difficult to gain trust But is very popular due to the cute appearance and behavior It can use the movements of other Pokémon through the use of Assist, a movement that is unique in the past. It lives in holes in trees in tropical and cold forests.

Skittylaunches the main series in I Feel Skitty! Which it was caught in May Especially turbulent and mischievous and prone to problems with other Pokémon

Skittydebuted in Big Meowth, Little Dreams, where Meowth fell in love with one.

In your Delcatty Got Tongue, you may find a popular coordinator, Dr. Abby, in which Skitty is shown in the past.

A Skittyappears in PK21, joining Pikachu and his friends during an adventure in the Unown Dimension.

A SkittyAppears in the Past in A Trip Down Memory Train! Which is one of the Pokemon group that is friends with Clemont Bunnelby when it is still a wild Pokémon

ขอบคุณข้อมูลเพิ่มเติมจาก : Google

ฮาบุเนก

เซเลบี้

วิคทินี่