เอ็นเต้

เอ็นเต้ มีขนาดใหญ่ลีโอนีนเพิ่มเป็นสี่เท่าและมีคุณสมบัติเป็นสุนัขพันธุ์หนึ่ง มันถูกปกคลุมไปด้วยขนสีน้ำตาลและเมฆหมอกควันสีเทาอ่อนสำหรับแผงคอวิ่งไปตามหลังทั้งหมด มันมีแผ่นสีเทาที่ด้านข้างของแผงคอและแผ่นใต้ขนท้องครีมบนหน้าอกของมัน

Entei (ญี่ปุ่น: エンテイ Entei) เป็นโปเกมอนในตำนานไฟประเภทที่เปิดตัวใน Generation II ไม่มีใครรู้ที่จะวิวัฒนาการเข้าหรือออกจากโปเกมอนอื่น ๆ

เอ็นเต้

พร้อมด้วย Raikou และ Suicune เป็นหนึ่งในสัตว์ในตำนานที่ถูกกล่าวว่าได้รับการฟื้นคืนชีพโดย Ho-Oh หลังจากการเผาไหม้ของ Brass Tower จากสัตว์ทั้งสาม Entei ได้รับการกล่าวขานว่าเป็นตัวแทนของเปลวไฟที่เผาอาคารทองเหลือง

Entei มีอุ้งเท้าสีเทาที่มีแผ่นสีน้ำตาลและแถบข้อมือเหมือนสีดำที่ขาของมัน หน้าจอหลักของมันคือสีแดงและมีรูปร่างเหมือนครีบหรือดาวหกเหลี่ยม จานสีเทาคล้ายหนวดเกือกม้าครอบปากกระบอกปืน นอกจากนี้ยังมียอดสีเหลืองที่มีสามจุดลาดบนหน้าผากและดวงตาสีแดง โดยรวมแล้วหัวของ Entei ดูเหมือนว่าจะเป็นคาบูโตะ

Entei เกิดเมื่อใดก็ตามที่มีภูเขาไฟใหม่ปรากฏขึ้น มันก็บอกว่าเมื่อใดก็ตามที่ Entei คำรามภูเขาไฟระเบิดที่ไหนสักแห่งในโลก Entei วิ่งข้ามทุ่งหญ้าด้วยความเร็วสูง

เอ็นเต้

Entei is four times the size of the Leonine and is a breed of dog. It is covered with brown fur and a light gray haze for the mane to run along the entire back. It has a gray disc on the side of the mane and a pad under the creamy belly on its chest.

Entei (Japanese: エ ン テ イ Entei) is a legendary fire-type Pokémon released in Generation II.

เอ็นเต้

No one knows how to evolve, enter, or exit other Pokemon.

Along with Raikou and Suicune, one of the legendary creatures is said to have been resurrected by Ho-Oh after the burning of the Brass Tower from the three animals. Entei is said to represent the flame that burned the building. brass

Entei has a gray paw with a brown disc and a black wrist-like band on its legs. Its main screen is red and shaped like fins or hexagons. A gray dish resembling a horseshoe mustache covering the muzzle There is also a yellow crest with three sloping spots on the forehead and red eyes. Overall, Entei’s head looks like a kabuto.

Entei occurs whenever a new volcano appears. It is said that whenever Entei roars, a volcano explodes somewhere in the world. Entei runs across the grassland at high speed.

ขอบคุณข้อมูลเพิ่มเติมจาก : Google

ไรโค

ลูเกีย

ไฟเยอร์