เรย์ควาซา

เรย์ควาซา Rayquaza (レックウザRekkūza, / reɪˈkweɪzə /) เป็นโปเกมอนสปีชีส์ใน Nintendo และ Game Freak ของโปเกมอนแฟรนไชส์ปรากฏในPokémon Ruby and Sapphire และภาคต่อมาปรากฏในสินค้าต่าง ๆ ชื่อ spinoff และมีชีวิตชีวาพิมพ์และภาพยนตร์ สิทธิพิเศษ มันเป็นโปเกมอนในตำนาน

Rayquaza เป็นมาสคอตรุ่นPokémon Emerald นอกจากนี้ยังเป็นเจ้าแห่ง Weather Trio ซึ่งมี Kyogre, Groudon และตัวมันเอง เป็นที่รู้จักกันดีว่าเป็นหนึ่งในโปเกมอนที่แข็งแกร่งที่สุดในแฟรนไชส์ความสามารถในการ Mega Evolve และถือไอเท็มได้ในเวลาเดียวกัน

เรย์ควาซา

Mega Rayquaza นั้นเชื่อมโยงกับ Mega Evolutions ของ Mewtwo สำหรับผลรวมฐานที่สูงที่สุดของโปเกมอนทั้งหมด แต่มีข้อได้เปรียบในการเก็บไอเท็มใด ๆ (ยกเว้น Z-Crystals) ในขณะที่ Mega Evolved เนื่องจากมันไม่จำเป็นต้องใช้ Mega Stone ใน เพื่อที่จะพัฒนา

Sky High Pokémon, Rayquaza เป็นสัตว์ในชั้นบรรยากาศที่ใช้เวลาส่วนใหญ่บินอยู่เหนือเมฆในชั้นโอโซนและปรากฏเป็นดาวตกบนพื้นดิน

Rayquaza มีความเกี่ยวข้องเป็นพิเศษกับกระบวนการของ Mega Evolution; ในโปเกมอนโอเมก้ารูบี้และอัลฟ่าแซฟไฟร์มันถูกเปิดเผยว่าเป็นคนแรกที่ได้รับการวิวัฒนาการโปเกมอนโปเกมอนและเมกะ Rayquaza เป็นรูปแบบเดียวที่ไม่ต้องการ ถือ Mega Stone ก่อนการเปลี่ยนแปลง

เรย์ควาซา

Rayquaza (レ ッ ク ウ ザ Rekkūza, / reɪˈkweɪzə /) is a Pokémon species in Nintendo and Pokémon’s Game Freak.The franchise appears in Pokémon Ruby and Sapphire, and the sequels appear in various products named spinoff and are lively, typed and The movie is a privileged legendary Pokemon.

Rayquaza is the Pokémon Emerald version of the mascot. It is also the master of Weather Trio, which has Kyogre, Groudon, and itself is known as one of the strongest Pokémon in the Mega Ability franchise. Evolve and hold items at the same time.

เรย์ควาซา

Mega Rayquaza is linked to Mewtwo’s Mega Evolutions for the highest total Pokemon total. But there is an advantage in collecting any item (except Z-Crystals) while Mega Evolved, because it doesn’t need Mega Stone in order to develop.

Sky High Pokémon, Rayquaza, is an atmospheric creature that spends most of its time flying above the clouds in the ozone layer and appearing as a meteor on the ground.

Rayquaza has a special connection with the process of Mega Evolution; in Pokemon, Omega, Ruby and Alpha Sapphire. It is revealed that the first Pokemon have been evolved. Pokemon and Mega Rayquaza are a form. The only one who doesn’t want to hold the Mega Stone before the change.

ขอบคุณข้อมูลเพิ่มเติมจาก : Google

มิวทู

มิว

โฮโอ