พิชู pichu in all langues

พิชู pichu in all langues
พิชู โปเกม่อน ลูกหนู ธาตุ ไฟฟ้า

พิชู

พิชู มีนิสัยขี้เล่น และ ซุกซน มักจะพบเห็นอยู่กันเป็นกลุ่ม พิชูมีการทดสอบความกล้าของพวกเดียวกันโดยการจับหางของตัวอื่นและปล่อยให้ไฟฟ้าช็อตตัวเอง แต่ถึงอย่างนั้น ตัวที่ทำแบบนั้นก็มักจะร้องไห้จากการโดนช็อต

ด้วยความที่เป็นโปเกม่อนเด็ก พวกมันจึงไม่สามารถกักเก็บกระแสไฟฟ้าได้ดีนัก และมักจะปล่อยมันออกเมื่อรู้สึก สนุก ตกใจ หรือ สับสน และก็จะทำให้ตัวเองโดนช็อตไปด้วย

พิชูสามารถรวบรวมไฟฟ้าได้ดีในตอนกลางวันที่มีอากาศแห้ง หรือ ตอนที่มีเมฆฝน คุณจะสามารถได้ยินเสียกระแสไฟฟ้าปะทุของมันได้ ไฟฟ้าของ พิชูแรงพอที่จะทำให้มนุษย์ผู้ใหญ่ช็อคได้ และมันมักจะช็อตคนโดยไม่ตั้งใจแบบนี้เสมอซึ่งทำให้มันงงมาก

พิชูนั้นพบได้เป้นฟูงตามป่า และทุ่งหญ้า และบางครั้งจะเห็น พิชูหูแชก ซึ่งหาได้ยากมากและมักจะเป็นลักษณะ เฉพาะท่มีแค่ตัวเมีย

พิชูต้นแบบมาจากหนู

ชื่อพิชู มาจากคำว่า ปิกะปิกะ(กระพิบๆ)+chuchu(เสียงแหลมๆตอนบีบเป็ดหรือ บอลยาง คงจะนึกภาพออกกันนะ)

Pichu is a playful and mischievous character, often seen in groups. Pichu has tested the courage of the same by catching the other’s tail and letting the electric shock himself. But even so Those who do that often cry from being shocked.

As a child Pokémon They are not able to store electricity well. And often letting it off when it was fun, shocked or confused, and would make himself shocked

Pichu can collect electricity well in the daytime with dry air or when there are rain clouds. You will be able to hear the electrical current eruption. Puchu’s power is strong enough to shock adult humans. And it will always shock people inadvertently like this, which makes it very confusing

Pichu is found along the forests and grasslands, and sometimes is seen as Pichu-chak, which is very rare and often a characteristic. Only the female

The prototypes are from the rat.

The name Pichu comes from the word Pika Kapi + chuchu (the sound of the wind when squeezing a duck or a rubber ball, probably imagining it out).

ขอบคุณข้อมูลเพิ่มเติมจาก : Google

สามารถติดตามข้อมูลเพิ่มเติมได้ที่นี่